Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром - Image

Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром

Number of servings: 4Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Лазанья - це і макаронний виріб у вигляді плоского квадрата або прямокутника, і популярна страва італійської кухні, яку готують з цього макаронного виробу, чергуючи залиті соусом листи тіста з начинкою. Існує дуже багато варіантів начинки для лазаньї. У запропонованому рецепті дуже смачна начинка зі шпинату і сиру. Листи лазаньї можна придбати в супермаркеті у відділі макаронних виробів, і Вам залишиться тільки слідувати інструкції на упаковці. В основному листи тіста потрібно відварювати, але можна знайти у продажу і такі, які просто замочують перед приготуванням страви в гарячій воді. Є також готові напівфабрикати. Просто і практично!

Ingredients for the recipe

Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g
84.90

Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g

500 g

Ingredients

Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g

6 шт.

Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g

400 г.

Cottage Cheese 9%

200 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 г.

Homemade Butter

150 г.

Onion

1 шт.

Garlic

1 зубчик

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

7 Flour 1kg

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Preparation steps

01

У невеликій каструльці розтопити вершкове масло і, постійно помішуючи, всипати борошно, обсмажити 2 хвилини. Потім тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити молоко, довести до кипіння і тримати на повільному вогні до загусання. Приправити сіллю, чорним перцем і тертим мускатним горіхом. Соус готовий.

02

В окріп по одному опускати листи лазаньї. Витягати через 1-2 хвилини.

03

Шпинат розморозити. У великій сковороді нагріти оливкову олію, обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати шпинат. Приправити сіллю і перцем, добре перемішуючи. Готувати 3-5 хвилин, поки шпинат не почне в'янути. Прибрати сковороду з вогню. У шпинат вбити яйце і додати кисломолочний сир.

04

Духовку розігріти до 190°C.

05

У форму для запікання влити частину соусу, укласти перший лист, зверху - начинку. Закрити другим листом, полити соусом.

06

Продовжувати чергувати листи, соус і начинку. Останній шар - лист намазаний соусом.

07

Запікати протягом 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min