
Смажені пельмені по-узбецьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
300 г.
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Packed Onion from 3kg
3,5 шт.
Akvulya Still Water 2l
3,5 ст. л.
Salt Egypt
1,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розбити яйце в миску, влити воду і всипати 1 ч. л. солі, збити виделкою до однорідності, поступово додавати борошно, замісити тісто. Накрити зверху рушником, залишити на 10-25 хвилин. Після чого, розкачати тісто, вирізати кружальця для майбутніх пельменів.
02
М'ясо пропустити через м'ясорубку. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями, додати до фаршу, посолити і поперчити за смаком.
03
Посуд розігріти до 100°С. Обсмажити в ній фарш до готовності. Прибрати з вогню, накрити кришкою, остудити не виймаючи фарш із посудини.
04
Викласти готовий фарш на приготоване тісто, сформувати пельмені, обсмажити у фритюрі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)