
Іскандер-кебаб
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Tomato
4 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
100 мл.
Young Onions
2 шт.
Kappa Sweet Pepper
5 шт.
Georgian Lavash 350g
1 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
250 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Garlic
4 зубчики
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину залити водою і варити 1 годину. Після цього, м'ясо нарізати скибками, і на сковороді в соняшниковій олії обсмажити протягом 20 хвилин, посолити і поперчити.
02
Помідори натерти на тертці, викласти їх на сковороду і тушкувати 20 хвилин. Потім до помідорів додати раніше подрібнену цибулю і 2 зубчики часнику, тушкувати ще 10 хвилин.
03
Перець запікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 180°C.
04
Шматочками нарізати лаваш. Видавити 2 зубчики часнику в йогурт і перемішати.
05
Викласти на тарілку м'ясо, лаваш, перець, полити йогуртом і соусом із помідорів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)