
Стамбульський сочевичний суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Green Lentil 500g
500 г.
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mria Grounded Red Pepper 20g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Preparation steps
01
Цибулю очистити і нарізати дрібними шматочками.
02
Моркву промити і також нарізати невеликими шматочками.
03
Налити в казан приблизно 2 літри води і засипати туди сочевицю, цибулю і моркву. Казан поставити на повільний вогонь і варити так близько 3 годин.
04
Після чого вміст казана перебити блендером в пюре.
05
Потім на сковороду вилити оливкову олію, додати борошно і спеції. Як тільки почне темніти, зняти з вогню і додати томатну пасту. Перемішати.
06
Після чого знову поставити на вогонь і протримати ще хвилини 3-4 і вилити все в казан до пюре. Ретельно перемішати.
07
Подавати блюдо гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)