
Класичний цимес
Класичний цимес - традиційна страва єврейської кухні, яка являє собою солодке рагу з моркви, чорносливу та родзинок. В даний час у цієї страви багато варіантів, в тому числі і з м'ясом в якості інгредієнта, але наявність моркви і сухофруктів у страві традиційне. Моркву нарізають кружечками, намагаються робити це якомога тонше: від цього залежить тривалість термічної обробки і зовнішній вигляд готового блюда. Цимес готується із самих простих продуктів, але його вважають ласощами і люблять в усіх єврейських сім'ях. У перекладі на українську мову слово "цимес" означає щось смачне, особливе.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
2 шт.
Auchan Goat Feast Cheese 150g
20 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Almond Pitted Prunes 75g
10 шт.
Raisins
10 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Курячий жир смажити в сковороді 15 хвилин. Чорнослив і родзинки замочити у воді з цукром.
02
Коли жир розтопиться, додати нарізану кружечками моркву і злегка обсмажити хвилин 4.
03
Додати разом з водою чорнослив, родзинки, посолити і тушкувати 30 хвилин.
04
Тушкувати цимес, періодично помішуючи, до м'якості моркви.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)