
Чанахи зі свининою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
1000 г.
Onion
2 шт.
Carrots
3 шт.
Eggplant
1 шт.
Pink Tomato in Packing
5-7 шт.
Packaged Green Peppers
1-2 шт.
Packed Potatoes
5 шт.
Parsley 70g
За смаком
Cilantro 70g
За смаком
Garlic
5-7 зуб.
Salt Egypt
За смаком
Preparation steps
01
М'ясо порізати кубиками. Викласти в казанок, посолити.
02
Цибулю нарізати півкільцями, викласти на м'ясо.
03
Далі шар моркви, порізаної брусочками або кубиками.
04
Потім шар баклажанів, які попередньо були посипані крупною сіллю. Дати стекти рідині, сполоснути і віджати.
05
Потім шар соковитих помідорів.
06
Шар болгарського перцю.
07
Шар картоплі. Кожен шар трохи посолити.
08
Петрушку і кінзу помити, подрібнити. Часник теж подрібнити. Викласти на картоплю.
09
Закрити щільно кришкою і поставити на сильний вогонь. Як тільки в кастрюлі почне булькати, зменшити вогонь до мінімуму і залишити на 2 години. Воду додавати не потрібно! Овочі дадуть сік.
10
Через 2 години чанахи готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)