
Десерт "Помаранчевий настрій"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Orange
2 шт.
Mandarin
2 шт.
Dobryk Gelatin 15g
2 пакетики (20г.)
Akvulya Still Water 2l
0.5 ст.
Granulated Sugar
4 ч. л.
Preparation steps
01
Помити апельсини та мандарини. Розрізати їх навпіл. Обережно вичавити сік з кожної половинки і процідити його, додати цукор, розмішати.
02
Порожні половинки добре очистити зсередини.
03
Приготувати желатин для желе, (можна прочитати на пачці з желатином, тільки води треба додати 0,5 склянки).
04
Змішати желатин з соком і заповнити порожні половинки. Можна поставити ці фруктові "чашки" на склянки, щоб не переверталися.
05
Прибрати в холодильник, щоб застигло желе.
06
Коли желе охолоне, обережно розрізати кожну половинку навпіл. Виходить шматочок фрукта, де замість звичайної м'якоті ніжне фруктове желе.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)