
Спагеті з м'ясними кульками в томатному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Beef Forcemeat
500 г.
Garlic
0,5 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
2 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Chumak Spaghetti Pasta 400g
400 г.
Preparation steps
01
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь. (Золота пропорція для відварювання спагетті: 1000 мл. води/100 г. спагетті/10 г. солі).
02
Дрібно нарізати цибулю, змішати з фаршем, додати сіль і перець за смаком, вбити яйце, скачати кульки, обваляти кожну кульку в борошні.
03
Поставити сковороду на вогонь, налити масло, розігріти, трохи обсмажити фрикадельки з фаршу, після додати нарізані помідори, тушкувати.
04
Томатну пасту розвести з водою, додати в сковороду. Додати також спеції - сіль і перець, суміш італійських трав.
05
Спагеті відварити до готовності, злити воду, влити трохи олії, трохи посолити. При подачі подавати змішані спагеті з фрикадельками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)