Паста з креветками, томатами та базіліком - Image

Паста з креветками, томатами та базіліком

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Зрозуміло, що ця страва обожнювана в усьому світі, адже, хто не любить макарони з креветками... Запевняємо вас, спробувавши таку пасту, ви вже не зможете не готувати її знову і знову. Ця прекрасна друга страва може порадувати своїм смаком, як затятих любителів морепродуктів, так і тих людей, які спокійно відносяться до них. Не має сумнівів, що поєднання пасти, яка вже сама по собі є надзвичайно ситною, з колоритними креветками надасть страві вишуканого та витонченого вигляду, а доповнення страви соковитими помідорами та духмяним базиліком, наповнить її приємним ароматом. Крім того, корисності цій пасті не позичати - креветки містять велику кількість чистого протеїну та кислот. Звичайно ж, паста з креветками зможе прикрасити будь-який стіл і надати йому дещо романтичного характеру.

Ingredients for the recipe

Bella Pasta Spaghetti Pasta 500g
54.80

Bella Pasta Spaghetti Pasta 500g

500 g

Ingredients

Bella Pasta Spaghetti Pasta 500g

250 г.

Shrimps 90/120

200 г.

Pink Tomato in Packing

3 шт.

Basil in Pot

30 г.

Garlic

2 зубчику

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

6 ст. л.

Salt Egypt

щіпка

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Часник очистити. Зелень базиліка вимити і добре обсушити.

02

Обірвати листочки базиліка і помістити їх в чашу блендера разом з очищеними зубчиками часнику.

03

Додати дрібку солі і влити 5 столових ложок оливкової олії.

04

Базилік з часником подрібнити в блендері до однорідної маси.

05

Помідори вимити. Один помідор нарізати невеликими кубиками. Решту помідорів нарізати скибочками. Креветки розморозити, вимити і очистити від панцирів (якщо креветки великі, у кожної зробити надріз уздовж спинки і видалити чорну вену).

06

Креветки ще раз обполоснути водою і дати стекти зайвій рідині. Як тільки підготували креветки, можна ставити воду для відварювання пасти. У велику кількість киплячої підсоленої води покласти макарони. Як тільки вода повторно закипить, зменшити вогонь до середнього. Варити пасту відповідно до часу, зазначеному на упаковці, або близько 7-8 хвилин.

07

У сковороді розігріти 1 столову ложку оливкової олії.У добре розігріту олію викласти креветки і обсмажити приблизно по 1-2 хвилині з кожної сторони, посолити. Креветки готові, коли вони порозовіють, а м'якоть стане матовою (тобто перестане бути прозорою).

08

Креветки перекласти з сковороди в миску і прибрати в тепле місце. У сковороду, де смажилися креветки, покласти кубики помідорів. Помідори трохи посолити, поперчити і тушкувати на середньому вогні ~ 4-5 хвилин.

09

Додати до помідорів базилікового-часникову масу і перемішати. Вимкнути вогонь, додати скибочки помідорів і креветки.

10

Посолити, поперчити, за смаком, і перемішати. Готову пасту відкинути на друшляк і дати стекти зайвій рідині. Перекласти пасту в сковороду до креветок з помідорами - все акуратно перемішати. Готову страву відразу подавати, прикрасивши листочками базиліку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min