
Виноград сушений
Пропонуємо вам рецепт приготування такого продукту, як виноград сушений. Ви правильно зрозуміли - це справжнісінькі родзинки. Саме ми пропонуємо вам рецепт приготування родзинок в домашніх умовах. Нічого складного в цьому немає, потрібно тільки дотримуватися всіх вказівок даного рецепту. Дуже широко родзинки застосовуються в кулінарії країн Близького і Середнього Сходу. Ще б пак, там в кулінарії дуже знаються. У нас родзинки також використовують в кулінарії, в основному для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів, компотів, квасів, морсів і різних вишуканих страв. Шляхом нескладних комбінацій ви зможете приготувати цей чудовий сушений виноград у себе вдома.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grape
1 кг.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Baking Soda 500g
5 г.
Preparation steps
01
Виноград очистити від гнилих ягід. Великі грона розділити на кілька частин.
02
Для розчину потрібно змішати 5 г. соди і 1 л. води і нагріти до кипіння.
03
Опустити грона в розчин на 5 сек., Промити проточною водою і виставити на сонці.
04
Сушити від 15 до 20 днів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)