Гарячий мексиканський сидр - Image

Гарячий мексиканський сидр

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
У святвечір 24-го грудня у мексиканців разом з традиційними різдвяними стравами на стіл подаються гарячі напої: пончо, сидр та ін. Гарячий мексиканський сидр - це різновид теплого зігріваючого коктейлю, що має корисні властивості. Він такий же смачний, як яблучний сидр, але невелика порція міцного алкоголю (текіла, лікер) додає йому більше енергетики та тепла. З яблучним смаком сидру дуже добре поєднуються цитрусові. Тому в нього часто додають терту цедру, апельсиновий або лимонний сік, це вносить новий відтінок у звичний смак яблука, а при розливі сидру по склянках, його можна прикрасити часточками апельсина або лимона.

Ingredients for the recipe

Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l
54.99 - 79.10

Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l

1 l

Ingredients

Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l

500 мл.

Salt Egypt

за смаком

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1,5 ст. л.

Ouroboros Tequila 38% 0.7l

135 мл.

Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l

1,5 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати в каструлі сидр, 1,5 ст. л. лимонного соку і сіль. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.

02

Додати в каструлю текілу і лікер. Поступово нагріти до гарячого стану.

03

При подачі розлити сидр у склянки, подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Classic Caesar with Chicken

Classic Caesar with Chicken

2

30 min