
Запечена риба по-мексиканськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
130 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
60 мл.
Lime
1 шт.
Garlic
2 зуб.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно зробити хрестоподібні надрізи на рибі (можна використовувати будь-яку свіжу рибу, в даному рецепті використовується аргентина, можна також використовувати осетер, палтус, білугу), посолити і поперчити її, видавити одну половинку лайма. Після чого, відправити рибу в холодильник маринуватися на 30 хвилин.
02
Тепер готувати соус до риби. Для цього досить крупно нарізати 2 зубчики часнику. Обсмажити часник і орегано в оливковій олії до золотистого кольору.
03
Нарізати перець чилі кільцями. У посуд з просмаженим часником і орегано додати томатну пасту, перець чилі, сушений базилік, дрібку солі і видавити половинку лайма. Тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
04
Форму для запікання вистелити фольгою. Викласти у форму рибу. Готовим соусом полити рибу і відправити її в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)