
Різото з беконом і болгарським перцем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 кг.
Ellebi Long Grain Arborio Rice 500g
300 г.
Carrots
200 г.
Packed Onion from 3kg
350 г.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
150 мл.
Chilled Bacon
200 г.
Bell Pepper
200 г.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
100 г.
Kamis Black Pepper Pea Spices
6 шт.
Homemade Butter
4 ст. л.
Bay Leaf
2 шт.
Spice Dried Mint
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Для бульйону потрібно порізати на шматки курку. 200 г. цибулі і моркву нарізати великими шматками.
02
Скласти курку, моркву і цибулю в каструлю. Залити їх 2 літрами води, додати перець горошком і поставити під кришкою на вогонь. Варити близько години.
03
Потім додати сушені спеції, посолити за смаком і варити ще 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення додати лавровий лист.
04
Потім бульйон процідити і поставити 1,5 літра бульйону на повільний вогонь, щоб він не остигав.
05
Бекон дрібно нарізати.
06
Перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.
07
Обсмажити бекон трохи, потім додати перець і смажити ще близько 10 хвилин.
08
Цибулю, що залишилася, очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці.
09
У каструлі розтопити 2 ст. л. масла, додати туди цибулю і трохи обсмажити, щоб цибуля стала м'якою.
10
Потім додати рис і обсмажити приблизно хвилину, постійно помішуючи.
11
Додати вино і смажити ще 2-3 хвилини, поки вино не випариться, постійно помішуючи.
12
Після цього поступово додавати трохи бульйону і давати йому ввібратися в рис, при цьому постійно перемішувати.
13
Коли бульйону залишиться близько половини, до рису додати бекон і перець. Потім знову продовжити додавати бульйон. Загалом, рис повинен готуватися 20 хв, і за цей час весь бульйон повинен бути використаний.
14
Наприкінці додати масло, що лишилося, сир, сіль (за смаком) і добре перемішати. Подавати слід гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)