
Німецький салат з картоплею
Картопляні салати - це класика німецької кухні. Блюдо на основі картоплі з додаванням цибулі, огірка, ковбаси чи шпику, бульйону і навіть яблук можна приготувати абсолютно по-різному. Для німецького картопляного салату годиться тільки «воскова картопля» - та, яка не розварюється. Можна відварити картоплю для салату заздалегідь (за ніч) і залишити в холодильнику. Переважно відварювати картоплю "в мундирі". Ситний і простий у приготуванні німецький картопляний салат є відмінним доповненням до м'ясних страв. Такий салат є прекрасною закускою до міцних напоїв і асоціюється з холодною порою року, коли ми вживаємо багато ситної і жирної їжі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
2 шт.
Sausage in Dough with Stewed Cabbage 200g
1 шт.
Aro Pickled cucumbers 3l
3 шт.
Iberica Capers 250g
2 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
2 пера
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Galichina Cream 33% 950g
1,5 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1,5 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю відварити в мундирі.
02
Сосиску порізати на шматочки і обсмажити на сковороді на соняшниковій олії.
03
Мариновані огірки порізати на невеликі шматочки.
04
Для соусу змішати майонез, вершки і гірчицю.
05
Цибулю дрібно порізати.
06
Картоплю очистити і порізати на кубики. Змішати всі інгредієнти і заправити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)