
Торт-морозиво з черешнею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g
300г
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,25 стакана
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст. л.
Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l
2 ст.л.
Homemade Butter
2 ст.л.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Red Bing Cherry
300г
Biscuit
200г
Preparation steps
01
Черешню вимити, кілька ягід відкласти, у решти видалити кісточки. У каструлю викласти цукор, крохмаль, черешню. Влити бренді і третину склянки води. Довести до кипіння, варити 2 хв., або до загустіння, постійно помішуючи. Дати повністю охолонути.
02
У мисці змішати розтоплене масло з медом. Додати бісквітні крихти. Все ретельно перемішати.
03
Розподілити суміш по дну і вздовж бортиків форми для торта діаметром 22 см., гарненько придавлюючи. Запікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 8 хв. Дати повністю охолонути.
04
Черешневу суміш подрібнити в блендері до однорідності. Половину склянки отриманого пюре залишити для прикраси, решту пюре помістити в контейнер, який щільно закривається і поставити в холодильник.
05
Морозиво покласти у велику миску, добре розім'яти виделкою і збити міксером на малій швидкості до однорідності. Додати черешневе пюре з холодильника, злегка перемішати. Викласти цю суміш на основу торту. Обережно перемішати по колу, щоб вийшов спіралевидний малюнок.
06
Накрити, поставити в морозильник на 4 год. Перед подачею прикрасити черешневим пюре і ягодами черешні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)