
Біфштекс по-мексиканськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
800 г.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Pink Tomato in Packing
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г.
Young Onions
1 шт.
Garlic
4 зубчики
Salad Sunflower Oil 500ml
10 мл.
Spice Black Pepper Ground
0,25 ч. л.
Parsley 70g
10 г.
Preparation steps
01
Нарізати м'ясо поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см.
02
Нарізати дрібно часник, цибулю - тонкими півкільцями, перець - смужками.
03
Помідори нарізати тонкими часточками.
04
М'ясо змастити з обох сторін соняшниковим маслом і покласти на добре розігріту суху сковороду.
05
Обсмажити з двох сторін на великому вогні по 2 хвилини. Посолити, поперчити.
06
Обсмажене м'ясо перекласти на тарілку і поставити в тепле місце, щоб воно не охололо (наприклад, в духовку на 50°C).
07
На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. Після цього додати часточки помідора і тушкувати ще 5 хвилин.
08
Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню і подавати, поки страва гаряча.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)