
Сирне печиво
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г
Homemade Butter
200 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г
Preparation steps
01
Сир протерти через сито.
02
У миску просіяти борошно, додати дуже холодне масло. Усі наступні кроки потрібно робити максимально швидко, щоб масло не розтануло.
03
Замісити ніжне тісто і поставити його на 15 хв. у холодильник.
04
На присипаному борошном столі розкачати охолоджене тісто. Товщина тіста повинна бути приблизно 1 см.
05
Тісто скласти в три рази (загорнути один край до середини, а на нього зверху – другий) і знову поставити його в холодильник на 15 хв. Цю операцію повторити 2-3 рази.
06
Потім тісто розкачати завтовшки 5-6 мм і видавити кружечки за допомогою склянки чи формочки.
07
У тарілці змішати цукор з ванільним цукром. Печиво змастити білком і змащеною стороною опустити в цукор.
08
Викласти печиво на деко, застелене пергаментним папером. Папір змастити маслом. Випікати в розігрітій до 180°С духовці приблизно 30 хв. на верхньому ярусі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)