
Оссобуко
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Beef Broth 500ml
300 мл.
Pink Tomato in Packing
450 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Homemade Butter
50 г.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
300 мл.
Onion
2 шт.
Celery Stalk
150 г.
Preparation steps
01
На розігрітій сковорідці з вершковим маслом підсмажити нарізану на шматки голяшку з кожного боку по 5 хвилин.
02
Додати біле сухе вино, зменшити вогонь і уварювати, поки вина не стане в половину менше.
03
В іншій сковорідці на оливковій олії підсмажити цибулю і стебло селери. Додати овочі до м'яса.
04
У сковорідку до м'яса додати нарізані помідори і бульйон, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні півтори години.
05
Готову страву подавати з соусом, який утворився в процесі тушкування оссобуко.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)