Голубці з осетрини - Image

Голубці з осетрини

Number of servings: 2Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Класичні голубці з м'ясним фаршем і рисом - це вчорашній день. Звичну страву давно витісняють голубці з морепродуктами і грибами. І повірте, в такому новому вигляді, вони ні трохи не гірші, а для когось, може, стануть і кращим варіантом капустяних рулетиків. Універсальна страва - от як можна назвати голубці. Вони підходять і для закуски, і для перекусу, і, звичайно ж, є головним атрибутом святкового столу. Що ж, пора внести новизни цій старовинній страві. Кожна господиня уміє приготувати голубці, тому з упевненістю можете братися і за ці рибні голубчики, нічого складного в приготуванні немає. Кулінарну новинку ви точно оціните належним чином!

Ingredients for the recipe

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

150 г.

Onion

1 шт.

Tomato

1 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

50 г.

White Cabbage

1 шт. (качан)

KhMZ Sour Cream 20%

50 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Очищену цибулю і гриби нарізати дрібними шматочками (кубиками). Помідор надрізати, обдати окропом (парою), очистити шкірку і насіння.

02

Суміш з грибів, помідорів і цибулі посолити, посипати перцем і помістити в посудину. Поставити на повільний вогонь і тушкувати 20 хвилин.

03

Капустяний лист обшпарити. Осетрину відбити (два шматочки по 7 мм). На капустяний лист покласти шматок осетрини, потім шар начинки, а зверху укласти ще один шматок риби. Загорнути голубець звичайним способом і обсмажити.

04

Рум'яні голубці залити сметаною. Посолити і тушкувати 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Pancakes made with milk and boiling water

Pancakes made with milk and boiling water

4

45 min