
Кольорова капуста з соусом
Хороший рецепт для тих, хто любить кольорову капусту, але хоче спробувати її з новим, незвичайним смаком. Адже, як відомо, кольорову капусту цінують за її смакові та дієтичні якості. Також вона наділена чудовими цілющими властивостями. За допомогою кольорової капусти можна вилікувати безліч захворювань.
Якщо ж повернутися до смакових якостей капусти, змішавши її із соусом з горіхами і пряними травами, то смак готової страви буде незабутнім. Поєднайте приємне з корисним - спробуйте кольорову капусту з соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
500 г
Eco Ground Coriander
3 г
Salt Egypt
3 г
Metro Chef Roasted Cashew 500g
150 г
Lemon
20 г
Parsley 70g
50 г
Preparation steps
01
Вимити качан кольорової капусти середнього розміру. Покласти її в каструлю повністю і варити, заливши 1 склянкою води. Накрити кришкою і варити на середньому вогні, поки вона не стане м'якою, близько 15-20 хвилин.
02
Подрібнити в блендері або кухонному комбайні пів чайної ложки коріандру, петрушку, половину чайної ложки солі, лимонний сік, горіхи кеш'ю.
03
Коли кольорова капуста готова, вилити половину склянки бульйону з-під неї в блендер з меленими горіхами і розмішати до отримання густої пасти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)