
Торт "Черепаха"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт
Vash Tsukor Sugar 10kg
2,5 склянки
7 Flour 1kg
1,5 склянки
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
2 ст.л.
Dobryk Baking Powder
1 ч.л
Homemade Butter
200 г
Ferma Sour Cream 15% 300g
2 склянки
Walnut
200 г
Lemon
1 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч.л.
Raisins
100 г
Frapin Cognac 40% 0.7l
6 ст.л
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
100 г
Dobryk Confectionery Dressing 50g
за смаком
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків, білки покласти в холодильник, а жовтки розтерти зі склянкою цукру.
02
У цю масу просіяти борошно і перемішати.
03
В окремому посуді міксером збити білки до стійкої піни і, продовжуючи збивати, всипати тонкою цівкою ще половину склянки цукру.
04
1/3 збитих білків додати до суміші жовтків і борошна і перемішати знизу вгору. Потім ввести білки, що залишилися, акуратно перемішати знизу вгору в одному напрямку, щоб вони не осіли.
05
Духовку розігріти до 180°C.
06
Тим часом деко застелити пергаментовим папером (можна також додатково трохи промастити його вершковим маслом) і ложкою викласти невеликі коржі. Випікати їх у розігрітій духовці 7-10 хвилин.
07
Таким чином спекти ще одне деко коржів, залишивши третину тіста.
08
В останню частину тіста додати какао, перемішати і спекти шоколадні коржі.
09
Для крему масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення. Потім збити в пишну масу з цукром, що залишився і ванільним цукром.
10
З половини лимона зняти цедру і додати її в масляну суміш. Туди ж ввести сметану і продовжити збивання, щоб вийшла досить пишна однорідна маса.
11
Родзинки промити і замочити в коньяку. Волоські горіхи порізати, але не дуже дрібно.
12
З коржів з тіста відіюрати 6 штук білого кольору для лапок, мордочки і хвостика черепахи. Якщо не будете використовувати шоколадну глазур для покриття, то відкладіть ще штук 10 для того, щоб укласти зверху, сформувавши панцир - краще взяти порівну білих і шоколадних.
13
Приготувати тарілку або тацю для торта. Кожен коржик вмокати в крем і викладати на тарілку, формуючи тільце черепахи. Коржі викладати гіркою, щоразу зменшуючи кількість шарів і густо посипаючи їх горіхами і родзинками (ці компоненти використовувати не обов'язково, можна обійтися і без них, або ж взяти будь-які цукати на ваш вибір).
14
Коли основа черепашки буде готова, з білих і темних коржів сформвати панцир, ще 6 білих коржів, які залишилися, викласти, зробивши з них голову, ніжки і хвостик.
15
Далі черепашку можна прикрасити на свій смак. Наприклад, очі і рот можна намалювати розтопленим шоколадом або викласти з родзинок або кольорового драже. Сам панцир можна полити розтопленим шоколадом або шоколадною глазур'ю, або ж нанести смужки. Щоб зробити черепашку більш яскравою, можна також повністю посипати її спеціальним кондитерським драже або посипкою. Також для прикраси можна використовувати половинки горіхів, а шоколад - як варіант - просто натерти на дрібній терці і посипати ним панцир. Перед подачею найкраще дати настоятися торту в холодильнику якомога довше, але як мінімум кілька годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)