
Курка в перцях
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thighs
1200 г.
Onion
2 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Garlic
2 зубчика
Oscar Peeled Whole Tomatoes in Own Juice 400g
350 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Rosemary
3 веточки
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Перець очистити. Половину одного перцю нарізати кубиками, а другу половину соломкою. Таким чином нарізати весь.
02
Помідор нарізати кубиками, цибулю півкільцями і дрібно нарізати часник.
03
Курку обсмажити на соняшниковій олії по 5 хвилин з двох сторін. Додати сіль, перець. Викласти у форму для запікання.
04
Обсмажити в олії з під курки цибулю із часником. Додати кубики перців і помідор. Смажити 5 хвилин.
05
Залити соусом курку і посипати січеним розмарином.
06
Випікати при 200°C 15 хвилин. Викласти перець соломкою. Повернути в духовку на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)