Мексиканський рисовий салат - Image

Мексиканський рисовий салат

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Історія сучасної кухні Мексики налічує порядком більше тридцяти століть і зберігає в собі чимало смачних кулінарних секретів. Перш за все, мексиканська кухня – унікальне поєднання кулінарних традицій місцевих жителів – ацтеків і неповторного колориту іспанських завойовників. На перший погляд національні мексиканські страви можуть Вам здатися досить дивними, а інгредієнти зовсім не сумісними, але, спробувавши навіть найпростіший салатик, Ви по-справжньому полюбите цю дивовижну кухню. Пропонуємо приготувати мексиканський рисовий салат. Яскравий зовнішній вигляд, екзотичний пікантний смак і цікаве поєднання продуктів порадує всіх любителів неординарних страв.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

200 г.

Packaged Green Peppers

50 г.

Rio Corn 420g

200 г.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

10 г.

Fresh Greens Mix 100g

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рис відварити в підсоленій воді до готовності. З кукурудзи злити рідину. Перець помити і нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

02

Змішати оливкову олію з томатною пастою і сіллю. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Classic Caesar with Chicken

Classic Caesar with Chicken

2

30 min