Малинове семіфредо - Image

Малинове семіфредо

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Семіфредо. За цією милозвучною назвою ховається класичний літній десерт родом із сонячної Італії, що представляє собою домашнє морозиво з різними наповнювачами. Особливий склад десерту не дозволяє йому повністю замерзнути навіть в морозилці, залишаючи його довгий час м'яким і ніжним. Обов'язковими компонентами виступають збиті окремо білок і жовток, а також жирні вершки. Зверніть увагу: яйця для семіфредо повинні бути найсвіжішими. Яскраві смакові нотки задають якраз таки добавки – ягоди, горішки, цукати, печиво. На додаток до всього семіфредо поливають солодкими соусами. Тепер Ви знаєте маленький секрет приготування смачного італійського морозива в домашніх умовах.

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
69.30 - 84.99

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

30 г

Auchan Vanilla Sugar 8g

5 г

Roasted Pistachios

50 г

Raspberry

200 г

Assorti Candied Fruits

50 г

Preparation steps

01

Білки збити в білу стійку піну.

02

Окремо збити жовтки з цукром і вершки.

03

З'єднати три маси, додати горіхи, цукати і малину і розкласти по формочках.

04

Попередньо формочки слід змастити маслом і викласти харчовою плівкою. Так семіфредо буде легше дістати. Поставити в морозилку мінімум на 4 години.

05

Перед подачею помістити семіфредо в холодильник на півгодини, щоб десерт трохи підтанув.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min