
Крижана кава по-грецьки
Класична грецька кава готується виключно з мелених зерен, вариться вона тільки в турці і на дуже-дуже маленькому полум'ї або на розжареному вугіллі або піску, поставленому на вогонь. Винятком є грецька холодна кава - вона готується з розчинної кави, простої кип'яченої води, цукру і кубиків льоду. І хоча за правилами грецька крижана кава готується з води, можна поекспериментувати, додавши замість води молоко. Згідно з однією з версій рецепт такої кави з'явився абсолютно випадково, коли один з гостей якогось великого заходу в Греції не зміг знайти окріп і в чашку з кавою і цукром налив холодної води - напій вийшов дуже смачним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Food Ice 1kg
за смаком
Instant Coffee 70g
2 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
50 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
70 мл.
Preparation steps
01
Молоко і лід повинні бути добре охолоджені.
02
У блендері змішати каву, лід, воду і цукор. Перемішати.
03
Додати в загальну суміш молоко. Ще раз перемішати. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)