
Кнедлики із сирої картоплі
Кнедлики дуже популярні в Чехії та Словаччині. Власне, це їх національна страва. У класичному варіанті це відварений виріб з тіста або картоплі. Вся суть в тому, що страва вариться дуже швидко (менше 10 хвилин). Зате саме слово має німецькі коріння (« knödel »), і утвердилося ще в XIX столітті на території Чехії та Словаччини як чудова страва. Кнедлики часто роблять з начинкою, але наш рецепт не є таким. Тому за бажанням ви можете покласти щось всередину тіста з картоплі. Також кнедлики можуть бути різними за величиною, починаючи від маленьких до розмірів великих куль (такі зазвичай роблять з солодкою начинкою, а маленькі - з несолодкою).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
440 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Homemade Butter
30 г.
Top Grade Wheat Flour
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, натерти на дрібній тертці. Зайву рідину злити. Додати до картоплі яйце і сіль. Добре все перемішати, а потім додати борошно, відразу перемішуючи.
02
Столову ложку змочити у воді. Воду закип'ятити і посолити. Ложкою брати по трохи тіста і опускати його у киплячу воду. Варити приблизно 7-9 хвилин.
03
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Масло розтопити на сковорідці і обсмажити на ній цибулю. Подавати кнедлики з цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)