
Брускета зі шпинатом
Шпинат відомий в кулінарії досить тривалий час. Він використовується в якості інгредієнта в стравах для святкового та повсякденного столу. Шпинат, як кулінарний продукт славиться своїми корисними властивостями і використовується майже в усіх кухнях світу. Шпинат містить багато заліза, кальцію, магнію, вітамінів E, A, C, антиоксидантів і фолієвої кислоти. Остання, до речі, дуже позитивно впливає на жіночу дітородну функцію.
Сьогодні ми з вами будемо використовувати шпинат, як інгредієнт для приготування закуски. Вважається, що цей рецепт прийшов до нас з Італії. Приготування цієї чудової закуски надзвичайно просто. Приготувавши таку смачну закуску ви залишитеся дуже задоволені результатом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade wheat bread 580g
480 г
Spinach Bunch100g
30 г
Salt Egypt
за смаком
Banka Spetsii Italian herbs mixture of spices 100g
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
30 г
Preparation steps
01
Підсмажуємо 8 шматочків хліба (на сухій сковорідці без олії).
02
Нарізаємо шпинат великими шматочками, викладаємо на сковорідку й смажимо на повільному вогні, посоливши.
03
Як тільки сік, який випустить шпинат, почне випаровуватись, то додаємо сметану, трохи італійських трав і тушкуємо ще 3 хв.
04
Даємо шпинату трохи охолонути і викладаємо на підсмажений хліб. Закуска готова.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)