
Фруктово-ягідний пиріг "Яскравість"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
220 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Homemade Butter
160 г
Aro Powdered Sugar 250g
4 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
150 мл
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
300 мл
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г
Dobryk Gelatin 15g
10 г
Chevrotin Chardonnay Dry White Wine 0.75l
200 мл
Raspberry
100 г
Vici Frozen Black Currant 300g
100 г
Preparation steps
01
Борошно просіяти, додати цукор і масло і розтерти в крихту. Влити 3 ст. л. води і готувати тісто, потім поставити його на одну годину в холодильник.
02
Для приготування крему слід з'єднати в каструлі вершки, половину цукрової пудри, яєчні жовтки, ванільний цукор і борошно. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки крем не загусне. Потім зняти з вогню і час від часу помішувати.
03
Розігріти духовку до 200⁰С.
04
Розкатати тісто, укласти його у форму і наколоти виделкою. Далі поставити в холодильник на 15 хвилин.
05
Поставити в духовку і випікати 20-30 хвилин, дверцята при цьому відкривати не можна, інакше тісто впаде. Готовий корж охолодити.
06
Желатин замочити в половині склянки холодної води, додати цукрову пудру і вино. Потім прогріти, але не кип'ятити суміш до утворення однорідної маси. Тепер варто масу охолодити.
07
З форми дістати корж і нанести зверху остиглий крем, красиво викласти ягоди. Залити пиріг приготованим винним желе. Тепер пиріг слід поставити в холодильник на декілька годин.
08
Як тільки корж просочиться, а желе застигне – пиріг готовий!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)