
Ранчеро
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Red Pepper
1 шт.
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
щіпка
Red Chili Pepper
⅓ ч. л.
Spice Paprika Ground
1 ч. л.
Auchan Oregano 20g
щіпка
Rodolfi Tomato Paste Concentrated 130g
1 ч. л.
Cilantro 70g
15 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Red Onion
1 шт.
Pripravka ground red pepper 20g
за смаком
Garlic
3 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
щіпка
Preparation steps
01
Видалити м'якоть з одного великого помідора, крупно її нарізати. Те, що залишилося на шкірці - міліметра три, - теж нарізати кубиками. Дрібно нарізати цибулю. Очистити і нарізати дрібними кубиками червоний перець. Вийняти серцевину із зубчиків часнику і подрібнити. Всі овочі розділити на дві частини - дві третини кожного овоча буде обсмажуватися, третину, що залишилася треба буде додати в кінці.
02
Великі частини нарізаних овочів покласти в каструлю. Додати кайєнський перець, суху паприку, орегано, чилі з какао, цукор. Посолити і поперчити за смаком. Пасерувати, постійно помішуючи, на великому вогні, поки все це не перетвориться на кашу.
03
Додати в овочі чайну ложку з гіркою томатної пасти.
04
Пройтися по овочах ручним блендером, а потім протерти отримане пюре через сито.
05
Додати в соус свіжі овочі, що залишилися, дрібно нарізану кінзу і щіпку сухого какао.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)