Peperonata - Image

Peperonata

Number of servings: 1Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пепероната - одна з найсмачніших овочевих страв родом з Італії. " Пепероні " в перекладі з італійської означає солодкий перець. Саме він є головним інгредієнтом нашої страви. Привабливість "Пеперонати" полягає в легкості приготування та різноманітності комбінацій з будь-якими закусками чи основними стравами.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Kappa Sweet Pepper

2 шт

Onion

1 шт

Pink Tomato in Packing

2 шт

Spice Dried Parsley Herbs

1 ст.л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

2 ст.л.

Garlic

4 зубчика

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Kotanyi Chopped Basil 9g

за смаком

Lemon

за смаком

Preparation steps

01

Перець необхідно очистити і нарізати на квадратні шматочки.

02

Потім нарізаємо цибулю великими шматками. Часник - тоненькими скибочками. Помідори очистити від насіння і шкірки та нарізати часточками.

03

Складіть овочі в форму для випікання.

04

Посипте сушеними травами. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.

05

Додаємо масло і все перемішуємо.

06

Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30 хвилин. Духовка повинна бути прогріта до 180 градусів.

07

Через півгодини добре перемішуємо овочі, прибираємо фольгу і запікаємо овочі ще 15 хвилин (при температурі 200-210 градусів).

08

Додайте в овочі трішки базиліку та перед подачею вичавіть сік половини лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min