
М'ясо в червоному вині
Ingredients for the recipe
Ingredients
Meat for Barbecue Homemade Pork Neck
1 кг.
Tetri Saperavi Red Dry Wine 0.75l
750 мл.
Onion
2 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
40 г.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати на шматки товщиною 1-1,5 см. Кожен шматочок злегка відбити, покласти до миски, посипати дрібно порізаною зеленню, кільцями цибулі, все перемішати та залити вином, щоб воно повністю покривало м'ясо. Закрити миску кришкою або просто затягнути плівкою, поставити в холодильник як мінімум на 12 годин.
02
М'ясо почистити від цибулі та зелені і обсмажити на олії з обох сторін до появи шкірочки (приблизно 2-3 хвилини з кожної сторони). Повинні вийти м'ясні шматочки зі шкірочкою та соковитою мякоттю.
03
Потім в холодній сковорідці обсмажити дрібно порізану цибулю на олії. Перекласти м'ясо в посуд з товстим дном, додати смажену цибулю, приправити свіжомеленим чорним перцем, залити вином, накрити кришкою та тушкувати не менше години. За необхідністю додавати вино, щоб м'ясо та цибуля не підгорали.
04
М'ясо перекласти на тарілку. Соус злити з сковорідки, процідити через сито, вилити знову в сковорідку. Додати вершки в соус, розмішати, прогріти на маленькому вогні та викласти на м'ясо. Накрити кришкою та дати постояти 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)