Різотто з білими грибами та петрушкою - Image

Різотто з білими грибами та петрушкою

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Різотто. Ця страва вважається чи не найпоширенішою в Італії. Хоча перша згадка про неї зустрічається не так вже давно, у вісімнадцятому столітті. Спочатку з'явилося різотто в Північній Італії, потім поширилося по всій країні, ну а далі і по всьому світу. Щоб різотто у вас вийшло не гірше, ніж його роблять італійці, слід використовувати спеціальний круглий рис, який багатий на крохмаль. Рис можна обсмажувати не тільки на вершковому маслі, а також на оливковковому, або на курячому жирі. У майже готову страву додають пармезан для ще більшого кремоподібного стану, не дивлячись на те, що у страві використовується рис з високим вмістом крохмалю.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

500 г.

Frozen Penni Bun Mushrooms

350 г.

Garlic

2 зуб.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

5 ст. л.

Homemade Butter

50 г.

Parsley 70g

20 г.

Auchan mushroom broth 60g

1 л.

Salt Egypt

за смаком

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

за смаком

Preparation steps

01

Гриби ретельно промити і тонко нарізати. Часник дрібно натерти, кинути його в сковороду з оливковою олією. Потім додати гриби і смажити на сильному вогні. Коли гриби будуть готові, додати сіль і подрібнену петрушку.

02

Тим часом в іншу сковороду покласти шматочок вершкового масла і додати промитий рис. Потім поступово підливати бульйон, не забувати перемішувати все.

03

Коли рис буде наполовину готовий, додати гриби. Потім продовжити підливати бульйон. Коли рис буде готовий остаточно - додати шматочок вершкового масла, тертий пармезан і петрушку, що залишилася.

04

Розподілити все по тарілках. Тертий пармезан подавати окремо.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min