
Італійський суп зі шпинатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Basil in Pot
1 пучок
Garlic
2 зубчика
Spinach Bunch100g
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
40 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 стебло
Squash
1 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
1 л.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
200 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
70 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.
02
Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.
03
Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.
04
Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)