
Запіканка з сочевиці з помідорами і беконом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
400 г.
Carrots
2 шт.
Metro Chef Green Lentil 500g
800 г.
Celery Stalk
4 черенка
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
10 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
1 шт.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Chilled Bacon
150 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Спершу підготувати цибулю і часник: цибулю обчистити і дрібно порізати, а часник очистити і роздавити в пресі.
02
Перейти до бекону. Його нарізати смужками і обсмажити на середньому вогні 5 хвилин, при цьому постійно помішувати. Всипати часник, цибулю і готувати ще 10 хвилин. Сюди ж додати борошно, перемішати і 2 хвилини смажити.
03
Моркву очистити, помити і нарізати тонкими скибочками. З черенками селери виконати те ж саме. Обсмажити овочі на маслиновій олії приблизно 10 хвилин. Перекласти в суміш з беконом.
04
У суміш бекону з овочами додати чечевицю і консервовані помідори. Посолити, поперчити, потім добре все перемішати в сковороді, і довести отриману суміш до кипіння.
05
Розігріти духовку до 180°C. Тим часом змастити олією форму для запікання, викласти в неї масу і готувати 15 хвилин.
06
Готову запіканку дістати з духовки. Зверху розподілити половинки помідорів черрі, занурити злегка в масу і поставити запікати на 20 хвилин. Можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)