
Фрикадельки по-шведськи
Наша кухня - це добре, але варто спробувати страви й інших країн і національностей. Влаштуйте вашим близьким кулінарну подорож по далеких краях. Наприклад, фрикадельки по-шведськи покажуть, наскільки різноманітний світ, скільки всього в ньому є приємного і корисного. Готувати фрикадельки зовсім нескладно і недовго. Всього за 30 хвилин у вас в кухні оселиться апетитний аромат затишку. Завдяки оливковій олії та вершковому маслу м'ясо буде ніжним і м'яким. А борошно зробить фрикадельки схожі на снігові кульки, які складуть відмінну компанію картоплі, каші або ж стануть хорошим доповненням бульйону. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Pork Minced Meat
400 г.
Onion
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Dill 70g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Eko Mushroom Soup
400 мл.
Preparation steps
01
Спочатку в мисці потрібно змішати фарш з яйцем. Потім додати терту цибулю, хлібні крихти, кріп, посолити та поперчити все. Сформувати кульки, приблизно штук 20.
02
Смажити фрикадельки на розігрітому вершковому маслі у великій сковороді. Перекласти фрикадельки на блюдо.
03
Додати у сковороду масло, потім борошно та змішати. Готувати 2 хвилини, потім влити бульйон, помішувати віночком. Як тільки соус почне загусати, додати до нього обсмажені фрикадельки. Прогріти все разом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores