
Бешбармак
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
1,5 кг.
Onion
100 г.
Top Grade Wheat Flour
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно взяти каструлю з двома – трьома літрами води, потім відправити туди порізане великими шматками м’ясо. Варити не менше двох годин, так, щоб воно стало м’яким, а бульйон насиченим. За смаком посолити та поперчити.
02
За цей час приготувати тісто. Готувати сочни треба приблизно півтори години, коли бульйон став наваристий. Тісто повинно бути круте. Для цього потрібно взяти борошно, яйця та трохи бульйону. Розім’яти та поставити настоюватись 15 хвилин. Потім тісто розкачати та розрізати на середні ромбики або квадрати. Після цього вийняти м'ясо на тарілку та кинути в бульйон сочни. Варити їх до спливання на поверхню. Нарізати цибулю та дрібненько часник, посипати ним, коли тісто буде готовим.
03
Наступний етап полягає в підготовці м’яса, його потрібно порвати шматками вздовж волокон. Потім на тісто з цибулею покласти м’ясо, на нього знову тісто і цибулю. Можна посипати зеленню зверху. Бульйон, який залишився, налити в глибоку миску.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)