
Млинці
1
Багато хто знає, що млинці - це досить стара страва російської кухні. Готується вона з рідкого тіста, потім її обсмажують на сковороді. Багато існує різних видів млинців. І вони зустрічаються майже у всіх народів, які роблять вироби з борошна. Походження самого слова "млинець" ("млин") від "молоти". І справді ж, щоб приготувати млинці, потрібно було спочатку перемолоти борошно із зерен.
Млинці часто подають з різною начинкою. Це може бути як і м'ясо або гриби, так і різне варення або сир. Тільки для солодких млинчиків треба в тісто трохи додати цукру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
7 Flour 1kg
200 г.
Vash Tsukor White Sugar 5kg
1 ст. л.
Salt Egypt
щіпка
Preparation steps
01
Яйця, сіль, цукор перемішати вінчиком або виделкою (збивати не потрібно). Влити молоко, масло і добре все перемішати.
02
Поступово всипати борошно, розмішуючи його, щоб вийшло однорідне тісто (консистенції рідкої сметани).
03
На добре розігрітій і змащеній олією сковороді посмажити тоненькі млинці до золотистого кольору з двох сторін.
04
Подавати млинці потрібно теплими з різною начинкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)