Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - Image

Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Мексиканська тортілья - це один із найпопулярніших і класичних рецептів мексиканської кухні. Для приготування тортільї з начинкою знадобляться мексиканські коржі, які можна придбати в супермаркеті. На заміну коржам підійде тонкий лаваш. М'ясна або овочева - тортілья може містити в собі будь-які інгредієнти. Перш ніж класти на неї начинку і згортати її, тортілью завжди потрібно спочатку підігріти. У теплому вигляді тортілья є еластичнішою, і ймовірність її зламати, як якщо б вона була холодною, набагато менша. Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - відмінне частування в мексиканському стилі.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

340 г.

Saint Andre Creme Cheese 200g

200 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

30 г.

Dijo Multigrain Tortilla 250g

4 шт.

Heinz Barbecue Sauce 220ml

100 мл.

Celery Stalk

100 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.

02

Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.

03

Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.

04

Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.

05

Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Classic Caesar with Chicken

Classic Caesar with Chicken

2

30 min