
Торт шоколадний
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Homemade Butter
225 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
200 мл.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
400 г.
Preparation steps
01
Просіяти борошно з розпушувачем. Яйця збити з цукром в пишну масу і додати борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розтопити шоколад (250 грам), розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершками. Масло розтопити окремо. Розігріти духовку до 180°C.
03
Форму змастити вершковим маслом. Вилити тісто і поставити в духовку на 30 хвилин. Потім дістати і розрізати на два однакових коржі.
04
150 грам шоколаду розтопити на водяній бані. Збити вершки в пишну масу. Змішати шоколад і вершки і трохи збити. Намазати кремом один корж, зверху покласти другий, а потім обмастити весь торт кремом. Поставити торт мінімум на 20 хвилин у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)