
Запечена свинина з гірчичною скоринкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
1кг
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1шт
Runa French Mustard Granular 210g
100г
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Garlic
1шт
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Cinzano Bianco Vermouth 15% 1l
3 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо обмити, обсушити за допомогою серветки.
02
Часник очистити і нарізати часточками. Зробити в м'ясі невеликі отвори і нашпигувати м'ясо шматочками часнику, натерти сіллю і перцем.
03
М'ясо згорнути в цілий шматок і перев'язати харчовою ниткою.
04
Змішати гірчицю, мед і яєчний жовток. Посолити, поперчити.
05
Нагріти духовку до 200°C градусів. М'ясо викласти в глибоке деко, за допомогою кулінарного пензлика покрити м'ясо медово-гірчичною сумішшю.
06
Покласти запікати в духовку. Через 20 хвилин полити м'ясо 3 ст.л. вермуту.
07
Запікати протягом 40 хвилин, періодично поливаючи соком, що стікає.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)