
Пангасіус по-грецьки в апельсиновому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Pangasius Fillet
500 г.
Orange
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
3 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Parsley 70g
1 пучок
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Філе пангасіуса гарненько промити. Посолити за смаком, а далі обмокнути у борошні. Обсмажити в рослинній олії з обох боків до готовності. Вийняти зі сковороди і покласти на тарілку.
02
Приготувати соус дуже легко. Для цього: розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла. Сюди ж влити заздалегідь вижатий сік апельсину. Довести все до кипіння, при цьому постійно помішуючи.
03
Додати дрібно нарізаної петрушки і зменшити вогонь. Викласти рибу і тушкувати 15 хвилин, при цьому періодично поливаючи її апельсиновим соусом. Перед подачею можна прикрасити часточками апельсина і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)