
Торт "Апельсинові нотки"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
7 Flour 1kg
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 г.
Orange
4 шт.
Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l
40 г.
Preparation steps
01
Вершкове масло збити із желатином і цукром до однорідної маси. Додати муку, замісити м’яке не липке тісто. Тісто розділити на три частини, накрити плівкою, поставити на 30 хвилин в холодильник. Тісто розкачати на пергаменті, вирізати потрібну форму. Випікати 10 хвилин при температурі 180°С. Випікати так 4 коржі.
02
З апельсинів зняти цедру, мілко натерти або нарізати. Апельсини нарізати шматочками. Засипати цукром та додати лікер, із залишків вичавити сік. Варити протягом 15 хвилин.
03
Вершки з цукром довести до кипіння. Білки і 100 грамів цукру збити на водяній бані. Не перестаючи збивати, ввести вершки. Після, зняти з бані і збити поки маса не стане кімнатної температури. Масло продовжувати збивати та потроху вводити кисіль.
04
Після цього зібрати торт. На корж нанести невелику кількість апельсинового сиропу. Потім частину крему. Так помастити всі коржі та поставити в холодильник на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)