
Яєчний хліб хала
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
за смаком
Homemade Butter
1,5 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
5,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Poppy
за смаком
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло на водяній бані, влити в миску з борошном, дріжджами, цукром і сіллю. Поступово вливати воду, постійно помішуючи. Вбити 1 яйце і 1 яєчний білок, замісити тісто.
02
Форму змастити шматочком вершкового масла, викласти тісто в неї, залишити на 1 годину.
03
Тісто розділити на 3 частини, кожну скачати в ковбаску, сплести косичку. Накрити зверху її плівкою і залишити на 1 годину.
04
Духовку розігріти до температури 200°С. Змастити деко вершковим маслом. Викласти косичку. Змастити зверху косичку збитим яєчним жовтком. Просипати зверху маком, поставити в духовку деко на 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)