
Молочний крем-карамель
Ingredients for the recipe
Ingredients
Milk 2.5% 900g
1 л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
12 шт.
Lemon
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 стручок
Preparation steps
01
Молоко налити в каструлю, туди ж додати насіння ванілі і довести до кипіння.
02
Збити яйця 4 шт., яєчні жовтки 8 шт. і половину цукру до однорідної маси.
03
Після чого в збиту суміш, поступово вливати кип'ячене молоко, постійно помішуючи вінчиком.
04
Для приготування карамелі потрібно: цукор, що залишився розігріти на повільному вогні до золотистого кольору і потім влити лимонний сік, вичавлений з лимонів. Всю суміш слід добре перемішати.
05
Гарячу карамель розлити по формах для випікання, зверху викласти молочно-яєчну суміш.
06
Дану форму необхідно потім поставити в ще одну форму або деко, наполовину заповнене водою. Потім випікати в духовці, попередньо розігрітій до 170°C, протягом 20-25 хвилин.
07
Потім готовий десерт вийняти з духовки, дати йому охолонути і поставити в холодильник. Десерт необхідно подавати добре охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)