Брускета з солодким перцем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
8 шматочків
Garlic
2 зубчики
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
150 г
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Хліб наріжте скибочками і запечіть в духовці до золотистої скоринки.
02
Після цього натріть хліб зубчиком часнику і збризніть оливковою олією.
03
Перець очистіть від насіння, наріжте широкої соломкою.
04
Зубчик часнику, що залишився, подрібніть.
05
У сковороді розігрійте оливкову олію, додайте часник і злегка підсмажте його.
06
Викладіть перець, посипте його орегано за смаком, посоліть і обсмажте до м'якості.
07
Рікотту посоліть і поперчіть за смаком, розімніть вилкою.
08
Намастіть рікотту на шматочки хліба, зверху викладіть підсмажений перець. Можна прикрасити рікотту гілочками розмарину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)