
Квас яблучний
Ви ніяк не можете вибрати собі квас за смаком, який продається в магазинах? У такому разі спробуйте зробити його самі. Робиться він дуже швидко і виходить смачним.
Ще з давніх часів квас вважався напоєм, який додає сили і мужності. Квас мав безліч рецептів, до нього додавали різні інгредієнти. Але в цілому квас має свій незвичайний смак, завдяки дріжджам. Легкий смак бродіння робить цей напій незвичайним, але дуже смачним. М'ята трохи освіжає і додає йому прохолоди, а яблучний сік робить солодшим. Це відмінний напій у спекотну пору, коли хочеться посидіти з сім'єю, підкріпитися легким обідом, запиваючи таким смачним квасом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
3 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Instant Coffee 70g
10 г.
Nash Sik Apple Juice 200ml
1 л.
Mint 50g
30 г.
Preparation steps
01
У яблучний сік додати цукор, каву, дріжджі, м'яту. Все перемішати.
02
Все це залити кип'яченою водою (теплою) і поставити для бродіння на 8-10 годин.
03
Потім квас охолодити і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)