Гуляш у кубинському стилі - Image

Гуляш у кубинському стилі

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кубинська кухня відрізняється різноманітністю і простотою в приготуванні. Для приготування м'ясних страв кубинці воліють більше свинину або курятину. Також не можна уявити кубинську кухню без овочів. Кубинці взагалі великі шанувальники гострої їжі. Одним із таких рецептів кубинської кухні є гуляш в кубинському стилі. На смак він гострий, ніжний і ситний. Готувати його краще з курячих грудок, очищених від шкіри і кісточок, і порізаних кубиками свинячих сосисок. На гарнір до гуляшу прийнято подавати зелений салат.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
319.00 - 549.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Chicken Breast

450 г.

Samobranka Fileiki Sausages

4 шт.

Shallots 250g

225 г.

Celery Stalk

4 шт.

Garlic

1 шт.

Kulynychi Sliced First Grade Flour Wheat Bread 600g

2 ст. л.

Metro Chef Cutted Thyme 60g

за смаком

Spice Cumin Ground

0,5 ч. л.

Spice Cinnamon Ground

0,5 ч. л.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

2 ст. л.

Food Studio Chicken Broth 500ml

450 мл.

Packed Potatoes

6 шт.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду із олією, викласти нарізану курку та цілі сосиски. Обсмажувати на маленькому вогні 8 хвилин. Дістати сосиски зі сковороди, нарізати шматочками. Перекласти сосиски і курку в каструлю, залишити.

02

Викласти в сковороду нарізані цибулю, селеру, перець, обсмажувати на олії 5 хвилин, помішуючи. Додати овочеву суміш зі сковороди в каструлю до курки і сосисок, присипати борошном, перемішати. Додати чебрець, кумин і корицю, перемішати.

03

Духовку розігріти до 200ºС. Проколоти картоплю в декількох місцях ножем, натерти олією, викласти на деко, посолити. Випікати 1-1,5 години до золотистого кольору. Дістати картоплю і розрізати кожну на чотири частини.

04

Змішати томатну пасту з курячим бульйоном, влити в каструлю з м'ясом. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушкувати 20 хвилин до м'якості овочів.

05

При подачі на тарілки викласти картоплю, зверху м'ясну суміш з каструлі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min