
Дріжджове тісто для піцци
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
15 г.
7 Flour 1kg
280 г.
Preparation steps
01
В ємність залити теплу воду (150 г.), додати дріжджі, цукор, сіль, олію. Розмішати. Продовжуючи розмішувати, почати додавати борошно. Тісто повинно прилипати до рук. кількість борошна залежить від її якості, але не можна додавати занадто багато борошна, інакше готове тісто стане сухим та не еластичним.
02
Накрити тісто рушником та поставити в тепле місце без протягів хвилин на 30. Тонко розкачати, рясно посипати борошном стіл та тісто, перекласти на лист для випікання та змастити олією.
03
Можна замісити тісто в міксері, поставити підходити в мікрохвильову піч на 5 хвилин на потужність 160 W, потім залишити ще на 15-20 хвилин (поки готується начинка). Випікати піццу близько 12 хвилин, слідкуючи за готовністю тіста.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)