Угорський гуляш
Прославлена угорська страва свою популярність завоювала недарма. Справа не тільки в її багатому, пряному, насиченому смаку, але ще і в тому, що гуляш - універсальний кулінарний витвір: це начебто і суп, але в той же час і друге. За переказами його винайшли угорські пастухи, які готували їжу під відкритим небом - в чавунці на свинячому салі обсмажували м'ясо, а після поступово додавали овочі - виходила ситна, навариста страва. До речі, густоту вашого гуляшу ви можете регулювати на свій смак, підливаючи воду, щоб він був більш рідким і схожим на суп, або ж, навпаки, зменшивши кількість води (при бажанні можна додати і трохи борошна до бульйону). І останнє: якщо ви утрималися (що важко!) і не з'їли весь гуляш відразу, на наступний день, настоявшись, він буде ще смачніший.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
400-500 г
Onion
1 велика цибулина
Packed Potatoes
3-4 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1-2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ч.л.
Eko Mushroom Soup
800 мл
Spice Paprika Ground
1 ст.л.
Lard
50 г
Eco Roman Cumin 15g
дрібка
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Сало наріжте і розтопіть його в глибокій товстодонній каструлі або сотейнику.
02
Цибулю дрібно наріжте і покладіть в розігріте сало. Трохи посоліть і обсмажте до м'якості.
03
Додайте паприку, перемішайте і зніміть каструлю з вогню.
04
М'ясо промийте, обсушіть і наріжте невеликими кубиками зі стороною приблизно 1 см.
05
На сковороді розігрійте трохи рослинної олії і порціями обсмажте в ній м'ясо, щоб підрум'янилося. Обсмажене м'ясо викладіть в каструлю до цибулі.
06
Часник подрібніть або пропустіть через прес. Додайте часник і кмин в каструлю з м'ясом. Залийте все такою кількістю води або бульйону, щоб м'ясо не варилося, а тушкувалось в невеликій кількості рідини. Накрийте кришкою і, періодично помішуючи, готуйте на слабкому вогні приблизно 1-1,5 години. Час від часу додавайте рідини.
07
Тим часом підготуйте овочі. Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте кубиками зі стороною приблизно 1 см, помідори наріжте таким же чином. Картопля очистіть і наріжте кубиками такого ж розміру.
08
Коли м'ясо буде практично готове і в каструлі залишиться мало рідини, введіть картоплю і обсмажте її з м'ясом приблизно 3-5 хвилин, посоліть.
09
Слідом додайте нарізані овочі і томатну пасту.
10
Влийте бульйон або воду так, щоб рідина тільки покривала вміст каструлі. Доведіть все до кипіння, після накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть ще приблизно 15 хвилин (до готовності картоплі). Потім зніміть каструлю з вогню і дайте гуляшу настоятися ще не менше 10 хвилин. Подавайте гарячим!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)