
Овочеві шашлики на грилі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nash Sik Apple Juice 200ml
3 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
3 ст. л.
Auchan Fresh Red Basil 50g
2 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ст. л.
Avokado Honey Beer Liquid Marinade 80ml
1 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1/4 ч. л.
Fresh Royal Champignons
12 шт.
Red Pepper
1 шт.
Preparation steps
01
Картоплю відварити на пару до м'якого стану, але не переварювати.
02
У великому пластиковому пакеті із застібкою змішати яблучний сік, оцет, базилік, гірчицю, мед, соєвий соус, олію, часник і чорний мелений перець. Викласти в пакет із заправкою гриби, червоний перець, цукіні і варену картоплю. Пакет закрити і добре струсити, покласти в холодильник на 2 години.
03
Решітку гриля змастити олією, а гриль включити для попереднього розігріву до середньої температури. Дістати овочі з маринаду і накладати по черзі на 4 металеві або дерев'яні палички. Викласти шашлики на промаслену решітку.
04
Закрити решітку гриля і готувати шашлики 10-15 хвилин, періодично перевертаючи шашлики і змащуючи маринадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)